Gazetekars

Turhan : "Hizmet için varız"

AK Parti Kars Merkez İlçe Başkanı Özgür Turhan, tanışma yemeğinde parti teşkilatı ve basın mensuplarıyla bir araya geldi.

16 Aralık 2011 Cuma 09:11

Turhan : Hizmet için varız

Öğretmenevi’nde düzenlenen tanışma yemeğine, Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, AK Parti Kars İl Başkanı Ensar Erdoğdu, İl Genel Meclis Bakanı Muzaffer Yağcı ve Merkez Eski İlçe Başkanı Ahmet Tüzen de katıldı.

Yemek öncesi konuşma yapan Özgür Turhan, Merkez İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen tanışma yemeğine katılanlara teşekkür ederek, “Bilindiği üzere 3 Aralık’ta merkez ilçe teşkilatımız kongreye gitti ve bu görevi Sayın Ahmet Tüzen’den devralmış durumdayım. Teşkilatımızla birlikte görev ve sorumluluk bilinci içerisinde üzerimize yüklenmiş olan sorumlulukla beraber görevimizi en iyi şekilde ifa etmeğe çalışacağız. Hizmet çıtasını en yükseğe çıkarmak için çalışacağız. Bu süreç içerisinde teşkilatlarımızın bize destek vereceklerini biliyoruz.” dedi

Daha sonra söz alan AK Parti Kars İl Başkanı Ensar Erdoğdu da, ilimizde göreve yapan gazetecilerin halktan aldıkları talepleri kendilerine ilettikleri için teşekkür ederek, 2012 yılı içerisinde yapılacak olan genel kongre öncesi Arpaçay ve Susuz dışında ki ilçelerde kongrelerimizi gerçekleştirdik. Siyasi partiler demokrasinin vazgeçilmez unsurlarıdır. Siyasi partiler belli zamanlarda kongreler yaparak doku değişikliğine giderler. Çeşitli şekillerde görev değişikliği olur ve yeni takviye güçlerle sonraki süreçlere hep birlikte devam edilir. 2023 vizyonuna milletvekillerimiz, Belediye Başkanımız, İl genel Meclis Başkanımız ve tüm teşkilatımızla birlikte partimizin hedefleri doğrultusunda devam edeceğiz. Bu doğrultuda siz değerli basın mensuplarının yapıcı eleştirilerine her zaman açığız. Sizler son iki yılda bizlere her zaman destek verdiniz, bizleri yönlendirdiniz, eksikliklerimizi de medeni bir şekilde dile getirdiniz. Bizlerde sizlerin halktan aldığınız talepleri sizler aracılığıyla takip etmeğe çalıştık. Bundan sonraki süreçlerde de sizlerin yapıcı eleştirilerin devam etmesi istiyorum. Ahmet Tüzen’e partimiz ve Kars için verdiği ve vereceği emeklerden dolayı teşekkür ediyorum. Görevi devralan Özğür Turhan’a da başarılar diliyorum. Ülkemiz için hayırlı olsun.” diye konuştu.

Merkez eski İlçe Başkanı Ahmet Tüzen ise Turhan’un basın yoluyla emekleri için kendisine teşekkür etmesinden dolayı memnuniyetini dile getirerek, “AK Parti çatısı altında yaklaşık olarak 10 yıl boyunca en iyi şekilde hizmet ettiğime inanıyorum. Bundan sonra da Turhan’un yanında olacağım ve partim için çalışmaya devam edeceğim. Her zaman yanında olduğumu bilsin. Genç arkadaşımın görevinde başarılı olacağına inanıyorum. Partisine ve kendisine hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.” diye konuştu.

Son olarak söz alan Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş da yaptığı konuşmada; ”görevler hiçbir kimse için baki değildir. Önemli olan kişinin görevde olduğu süre içerisinde, yetki ve sorumluluk bilinci içerisinde görevleri yerine getirmek ve verilen görevi layıkıyla yerine getirmek ve sürdürmektir. Ahmet Bey de bu duygu ve düşüncelerle partisine ve Kars’a hizmet etti. Tüzen, yeril seçimlerde, referandum sürecinde, genel seçimde bizlerle ve teşkilatıyla her zaman birlikte oldu ve çalıştı. Bu nedenle kendisine hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonra da partimizin bir üyesi olarak destekleri devam edecektir. Yeni göreve gelen arkadaşlarımızın da Tüzen gibi partimize ve Karsımıza hizmet edeceğine inanıyorum.” dedi.

 

Facebook'la Yorumla
İlk yorum yazan siz olun
Adınız Yorumunuz
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BENZER HABERLER