Gazetekars

Turhan’dan Tüzen’e Teşekkür

AK Parti’nin çiçeği burnunda Kars Merkez İlçe Başkanı Özgür Turhan, emeklerinden dolayı eski merkez ilçe başkanı Ahmet Tüzen için teşekkür mesajı yayınladı.

13 Aralık 2011 Salı 09:15

Turhan’dan Tüzen’e Teşekkür

Tacettin DURMUŞ

Turhan, mesajında; “12 Haziran genel seçimlerinde milletvekili aday adayı olduğum ve hedefleri doğrultusunda yürüdüğüm AK Parti’nin Kars merkez ilçe başkanlığına seçilmemin onur ve mutluluğunu yaşamaktayım.” dedi.

Turhan, 03 Aralık 2011 tarihinde 4. Olağan kongresini yapan AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı’nın tüzük gereği 3 defadan fazla aday olunamadığı için partideki görevini tamamlayan Ahmet Tüzen’den boşalan Kars Merkez İlçe Başkanlığı seçimine tek aday olarak girdi. Yapılan seçim sonucunda Turhan, AK Parti’nin yeni Kars Merkez İlçe Başkanı oldu.

Kendisinden önce Kars’a ve partisine hizmet ruhunu kaybetmeden çalışmalarını başarıyla sürdüren Ahmet Tüzen’e teşekkür eden Turhan, bundan sonra yapacakları çalışmalar için de desteklerinin devam edeceğinin mesajını verdi.

Turhan Tüzen’e teşekkür ettiği mesajında; “Kongremizin ülkemize ve ilimize hayırlı olmasını diliyorum. Kongremize katılarak bizleri onurlandıran Kars milletvekillerimiz Prof.Dr.Yunus Kılıç, Ahmet Arslan, İl başkanımız Ensar Erdoğdu, bölge koordinatörümüz Adnan Yılmaz, il ve ilçe teşkilatlarımızın değerli üyelerine teşekkür ediyor, selam ve saygılarımı sunuyorum. Kongremizi, Partimizin ana teması olan birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde tamamlamış bulunmaktayız. Bu birlik, beraberlik ve kardeşlik tablosunu büyük bir sorumluluk gereği yarınlara taşıyacağız. Unutmayalım ki birliğimizi ve beraberliğimizi bozarak demokratikleşmenin hiç bir anlamı yoktur. Dolayısıyla birliğimiz ve gücümüz, yarınların büyük Türkiye'sinin harcı olacaktır. AK Parti, siyasetini yalnızca halk için yapmıştır. Bu yüzdendir ki aziz milletimiz rekorlar kırarak partimizi 3. kez iktidara layık görmüştür. Partimizde aziz milletimizin teveccühüne hizmetkârı olarak karşılık vermeye devam etmektedir.” dedi.

OMUZLARIMIZDAKİ EMANETİN ŞUURU İÇERİSİNDE HAREKET EDECEĞİZ!

Partide ki dava arkadaşlarıyla birlikte omuzlarında ki sorumluluğun bilincinde olarak bundan sonraki çalışmalarını sürdüreceklerini de vurgulayan Turhan, “Merkez ilçe başkanımız Sayın Ahmet Tüzen’in partimizin tüzüğü gereği tekrar aday olamaması sebebiyle partimizin her kademesindeki arkadaşlarımızın desteğini alarak tek liste olarak katıldığımız seçimde bu göreve layık görüldüm. Bizler dava arkadaşlarımla birlikte omuzlarımızdaki bu emanetin şuuru içerisinde hareket ederek, partimize yakışır bir şekilde her zaman canla başla çalışacağız. İnşallah bu birlik ve beraberliğimiz sayesinde de hizmet çıtasını en yükseğe hep birlikte çıkaracağız. Kurulduğu günden itibaren çeşitli organlarında görev yaptığım ve 12 Haziran genel seçimlerinde milletvekili aday adayı olduğum ve hedefleri doğrultusunda yürüdüğüm bir partinin merkez ilçe başkanlığına seçilmemin onur ve mutluluğunu yaşamaktayım.” şeklinde konuştu.

Facebook'la Yorumla
İlk yorum yazan siz olun
Adınız Yorumunuz
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BENZER HABERLER