Gazetekars

Turizm Derneği Başkanı Halit Özer’den Oda Tv yazarı Salih Seçkin Sevinç’e Tepki : Özür Dilemeli

​​​​​​​KARSOD Turizm Derneği Başkanı Halit Özer’den Oda Tv yazarı Salih Seçkin Sevinç’in bugün yayımladığı ve Kars esnafını zan altında bırakan açıklamalarından dolayı tepki gösterdi.

07 Temmuz 2019 Pazar 22:35

Turizm Derneği Başkanı Halit Özer’den Oda Tv yazarı Salih Seçkin Sevinç’e Tepki : Özür Dilemeli

KARSOD Turizm Derneği Başkanı Halit Özer’in açıklaması şöyle : Sözde yazarın Kars ilimiz de birileri tarafından bedava ağırlanarak ve o birileri tarafından potansiyel rakiplerini bir taraftan karalayarak, diğer taraftan henüz açılmayan ve kültür varlıkları koruma kurulunun mevzuatına aykırı yapılaşma yaptıklarından dolayı inşaatı durdurulan  işletmelerin reklamını yapmaktadır.

Oysa ki bir kişi ya da kişiler tarafından beğenilmeyen ya da eksiği olan işletmeler elbette ki eleştirile bilir, ikaz edilebilir, anacak hadsizce seviyesizce bir yazarın kalemini satarak birilerine yaranmak adına ve birilerinin işletmelerini tanıtmak adına bir memleketi karalaması tüm Kars esnafını hiçe sayması yılların turizm emeğini yok etmesi kabul edilebilir bir durum değildir.

Madem kaleminize güveniyor iseniz yıllar yıllar önce buralara zahmet edip gelseydiniz de şu an ki turizm yükselişinin nedenlerini öğrenseydiniz. Ancak şahsınız kimlere hizmet ediyor bilmiyorum ama mesleğinizi itibarsızlaştırmayı göze almışsınız.

Oysa ki yazar dediklerimiz ve üstatlarınızdan sizi Kars’ı dinlemeye davet ediyorum. Örneğin Kars’ı Yavuz Donat’tan dinleyin ya da Abdurahman Dilipak’dan dinleyin yada Mahmut Övür’den yada İsmail Küçükkaya’dan yada Fatih Portakal’dan yada  Cüneyt Özdemir’den ya da Ali Canip Olgunlu’dan dinleyin (bunlar yıllardır geçmişten günümüze Kars’ı bilen ve tanıyanlardır)

Haa!! Bunlarda yetmedi mi size ilimize gelerek bizleri bulun ve şehri bir kez daha tanıyın ve de bilin. Bu memleketin sizin tanıdığınız çapulculardan ve de neye hizmet ettikleri belli olmayan kişilerden ibaret olmadığını öğrenin.

Hatta ve hatta market raflarında ki ürünleri alıp ambalajlarını söküp güzelim ülkeye organiktir diye ürün satan zavallıların kalemi olmaktan vaz geçin. Bu nedenle gerek Kars esnafımızı gerekse de ilgili Odalarımız STK’larımızı sizin ve de sizlerin öteki yüzünüzü ve hizmet ettiğiniz zavallıları görmeye davet ediyorum.

Değerli okurlar ismi geçen söz de yazarın  sosyal medya hesaplarından çok daha evvelden yapmış olduğu paylaşımları görür ya da bakarsanız tamamen bir art niyetin hakim olduğunu kolayca anlayabilirsiniz. Bu nedenle Karsod Turizm Birliği olarak sen ve senin gibilerin bu memleket de ucuzca reklam yapmanıza müsaade etmeyeceğimizi belirtiriz.

Facebook'la Yorumla
İlk yorum yazan siz olun
Adınız Yorumunuz
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BENZER HABERLER