Gazetekars

Türk Kızılay Kars Şubesi'ne ait bitirilmemiş hizmet binası ihaleye çıkarıldı

Türk Kızılay Kars Şubesine ait bitirilmemiş binanın hizmet binası ve aşevi yapımı için ihaleye çıkıldı.

02 Eylül 2022 Cuma 22:48

Türk Kızılay Kars Şubesi'ne ait bitirilmemiş hizmet binası ihaleye çıkarıldı

Yapılan açıklama şöyle:

Çok Kıymetli Hemşerilerimiz

Türk Kızılay Kars Şube Başkanlığı olarak aşağıda resim ve bilgileri verilen natamam (bitirilmemiş) binanın hizmet binası ve aşevi yapımı için ihale ilanı yapılmış olup Kars'ımıza  ve Kızılayımıza  hayırlara vesile olmasını diliyoruz.

Kars İli, Merkez İlçesi, Şehitler Mahallesindeki Taşınmaz Üzerinde Natamam Halde Bulunan Binanın Tamamlanması işi kapalı zarfla teklif alınmak suretiyle yaptırılacaktır.

Firmalar,  teklif ettikleri fiyatın en az %3’ü nispetindeki geçici teminatı teklifleri ile birlikte vereceklerdir. İhaleye ait şartnameler “ Ataç 1 Sok. No:32 Yenişehir/ANKARA” adresindeki Genel Müdürlüğümüzden 250,00 TL karşılığında temin edilebilecektir. İhaleye ait şartnamelere www.kizilay.org.tr adresinden ulaşılabilecektir. Firmaların ihale zarflarını en geç 14.09.2022 günü saat 11:00’a kadar Ataç-1 Sokak No:32 Yenişehir/Ankara adresindeki Türk Kızılay Evrak Servisine vermiş / göndermiş olmaları gerekmektedir. 2 Nolu “Teklif ve Teminat Mektubu” zarfı 15.09.2022 günü saat 14:00’da “Ataç-1 Sokak No:32 Yenişehir/Ankara” adresindeki Genel Müdürlüğümüz Toplantı Salonunda açılacaktır. Postada meydana gelecek gecikmeler dikkate alınmaz. Telgraf, mail ve faksla yapılacak müracaatlar dikkate alınmayacaktır. Kurumumuz Kamu İhale Kanunlarına tabi değildir.”

Facebook'la Yorumla
İlk yorum yazan siz olun
Adınız Yorumunuz
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BENZER HABERLER