Gazetekars

Ünlü Ses Sanatçısı İzzet Yıldızhan'dan Kars'ta Muhteşem Konser

Kars İl Emniyet Müdürlüğü ile Kafkas Üniversitesi’nin ortaklaşa düzenlediği “Sesimiz Emniyette-2” ses yarışmasının final gecesi için Kars’a gelen ünlü ses sanatçısı İzzet Yıldızhan Karslılara unutulmaz bir gece yaşattı.

21 Aralık 2022 Çarşamba 15:15

Ünlü Ses Sanatçısı İzzet Yıldızhan'dan Kars'ta Muhteşem Konser

Kafkas Üniversitesi Ahmet Arslan Kültür ve Kongre Merkezi’nde “Sesimiz Emniyette-2” ses yarışması finali sonrası başlayan konser, Karslılara unutulmaz anlar yaşattı.

Sevilen sanatçının İzzet Yıldızhan için salon dolup taşarken, sanatçının bazı hayranları, konseri soğuğa rağmen dışardan da takip etti.

Kars tarihinde ilk kez böylesine coşkulu bir konser yaşanırken, Kars halkı Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz ile Kars İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç’a teşekkür etti.

İzzet Yıldızhan’ın sevilen şarkılarına Karslılar da eşlik etti.

"BÜYÜK MUTLULUK DUYDUM"

Sahnede heyecanını paylaşan İzzet Yıldızhan, böylesine coşkulu ve müstesna bir gecede Kars’ta olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Kars İl Emniyet Müdürümüz Yavuz Sağdıç’a bizleri Kars halkıyla buluşturduğu ve Türkiye’de ilk kez düzenlenen “Sesimiz Emniyette-2” yarışmasına ev sahipliği yaptığı için kendilerini kutluyorum, dedi.

Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz tarafından ise ünlü ses sanatçısı İzzet Yıldızhan’a “Sesimiz Emniyette-2” yarışmasına sunmuş olduğu katkılardan dolayı teşekkür plaketi verdi.

vvv-008.jpgaaaaaa-002.jpga1-114.jpgnnnnn.jpgaaaaattt.jpg

Facebook'la Yorumla
İlk yorum yazan siz olun
Adınız Yorumunuz
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BENZER HABERLER