Gazetekars

Vali Merkeze Alındı

Kars Valisi Ahmet Kara Merkeze Alındı.

03 Ağustos 2012 Cuma 08:54

Vali Merkeze Alındı

Kars Valisi Ahmet Kara’nın merkeze alınması Karslıları üzdü.

Kars’ın gelişmesi ve kalkınması için çalışan, güçlü iradesi ve devletçi yapısı ile ilimiz için cesur çıkışlar yapan, döneminde Kars’a ilkleri getiren Vali Kara’nın merkeze alınması Karslılar tarafından tepkiyle karşılandı.

Mütevazi kişiliği, babacan yaklaşımı ile Karslıların gönlünde taht kuran Vali Ahmet Kara'nın yerine Kars Valiliği’ne Eyüp Tepe atandı.

EYÜP TEPE KİMDİR?

1967 Yılında Sakarya’da doğdu. 1970 yılında ailesi İle birlikte Yalova’ya yerleşti. İlk ve Orta Okulu Yalova’da Liseyi İstanbul Maçka Teknik Lisesinde bitirdikten sonra 1985 yılında Marmara Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümüne Girdi ve 1989 yılında mezun oldu. Bir süre özel sektörde Reklam ve Halkla İlişkiler alanında çalıştıktan sonra kısa bir süre TRT’de stajyer muhabirliği yaptı. 1982 yılında Kaymakamlık sınavını kazanınca Kaymakam adayı olarak Şırnak Valiliği’nde göreve başladı. 3 yıllık Kaymakam adaylığı sırasında değişik yer ve alanlarda stajlar ve Sinop-Türkeli Kaymakam vekilliği yaptı. Bu esnada 1993-1994 yıllarında Bir yıl İngiltere’de bulundu. 1995 yılında Denizli’nin Bekilli İlçesinde Kaymakam olarak Mesleğe başladı. Daha sonra Sivas-Gölova’da Mahrumiyet ilçe görevini yaptı. 1999 tarihinde Afyon-Dazkırı’ya atandı. 21.10.2003 tarihinde Erzurum’un Oltu İlçesine Kaymakam Olarak atandı. 2000-2001 yıllarında Bakanlıkça İngiltere’ye Mastır programı için gönderildi. Nothingham Üniversitesi’nde Sosyal Politikalar ve Yönetim alanında mastır yaptı. Yurtdışı görevlerinde iken Birçok Avrupa ülkesini inceleme ve gezme imkanı buldu. Görevi sırasında çeşitli dallarda hizmet içi eğitim kurs ve belgeleri aldı. Türk idareciler Vakfı üyesi olan Eyüp Tepe Evli ve iki çocuk babası. Ayrıca İyi derecede İngilizce bilmektedir.

Facebook'la Yorumla
İlk yorum yazan siz olun
Adınız Yorumunuz
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BENZER HABERLER