Gazetekars

Vatandaşı çıldırtan çamur

Kars’ın Selim ilçesi Çarşı Mahallesinde ikamet eden Davut Aydın, çamura saplanan aracını kurtarmaya çalışırken bir anda sinirlenip kendini çamurun içine attı.

07 Mayıs 2011 Cumartesi 08:53

Vatandaşı çıldırtan çamur

Çamurun içerisinde elbiseleriyle bir sağa bir sola yuvarlanan vatandaş Aydın, çevreden kendisini izleyen vatandaşları kahkahalara boğdu. Üzerindeki elbiseleriyle çamurlar içerisinde çamurla dans eden Aydın, bir türlü hırsını alamayınca önce arabasına vurdu sonra da üzerinden çıkardığı elbisesini sağa-sola savurdu.  

Davut Aydın, “Ne yapalım, kapımızın önü çamur. Yolumuz yok, arabamız çıkmıyor. Belediye bize söz verdi kum döktüreceğim dedi döktürmedi. Bu nasıl adalet, bu nasıl kanun oy istemeye geliyorlar yapacağız diyorlar. Oy bitiyor unutuyorlar. Hep bizleri kandırıyorlar. Çocuklarımız okula gidip geliyor üzerleri çamur içerisinde kalıyor. Bir hastamız oluyor. Ambulans gelemiyor. Yangın olsa itfaiye gelemiyor. Nasıl yapacağız ben bir şey alamadım. Bütün bu olup bitenlere kızınca kendimi bir anda yere çamurların içerisine attım” dedi.

-KHA-

Facebook'la Yorumla
İlk yorum yazan siz olun
Adınız Yorumunuz
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BENZER HABERLER