Gazetekars

Vekillerden Müjde KOSGEP Geliyor

Ak Parti Kars Milletvekilleri Zeki Karabayır ve Mahmut Esat Güven, ilimize KOSGEB Hizmet Merkezi’nin Nisan ayı içinde kurulacağını ifade ettiler.

30 Mart 2011 Çarşamba 07:37

Vekillerden Müjde KOSGEP Geliyor

Milletvekilleri Karabayır ve Güven açıklamalarında şu görüşlere yer verdiler :

Ülkenin ekonomik ve sosyal ihtiyaçlarının karşılanmasında küçük ve orta ölçekli İşletmelerin payını ve etkinliğini artırmak, rekabet güçlerini ve düzeylerini yükseltmek, sanayide entegrasyonu ekonomik gelişmelere uygun biçimde gerçekleştirmek amacıyla, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı kurulmuştur.

KOSGEB Hizmet Merkezinin ilimizde kurulmasıyla ilgili, daha evvel siz değerli Kars Halkımızı da bu konudaki çalışmalarımız hakkında bilgilendirmiştik.

En Kısa zamanda İlimizde de KOSGEB Hizmet Merkezi kurulacağını Kars KOSGEB Hizmet Merkezi ile  ilgili çalışmaların  son aşamaya geldiğini, yer tespit çalışmalarının yapıldığını belirtmiştik.  Uygun yer seçildikten sonra kaynak planlaması ve kurum içi personel planlanması yapıldıktan sonra en hızlı şekilde faaliyete geçirileceğini de söylemiştik.

Sayın KOSGEB Başkanımızla tekrar bu konuyu paylaştık, ilimiz için ne kadar acil ve önemli olduğunu ifade ettik. Kendileri de bizimle hem fikir olduğunu beyan ettiler ve çalışmaların olumlu yönde devam ettiğini belirttiler. Uygun yer bulunduğunu ve gerekli çalışmaların son aşamaya geldiğini beyan ederek , bize de müjdeli haberi verdiler.

KOSGEB Başkanı Sayın Mustafa KAPLAN  İlimize KOSGEB Hizmet Merkezinin Nisan ayı içinde kurulacağını ifade ettiler.

 KOSGEB Başkanı Sayın Mustafa KAPLAN'a  ve bu konu ile ilgili emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Serhat İlimiz için önemli olan Kars KOSGEB Hizmet Merkezi’nin şimdiden hayırlı ve uğurlu olmasını temenni eder, tüm hemşehrilerimizle bu mutluluğu paylaşırız.

Saygılarımızla.

Facebook'la Yorumla
İlk yorum yazan siz olun
Adınız Yorumunuz
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BENZER HABERLER