Gazetekars

Yangın olmasa da itfaiye alarma geçti

Kars’ta Kazım Karabekir Caddesi üzerinde faaliyet gösteren bir restoranın çatı katındaki bacadan çıkan yoğun duman, itfaiye ekiplerini alarma geçirdi.

09 Temmuz 2020 Perşembe 17:39

Yangın olmasa da itfaiye alarma geçti

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen 3 araçtan oluşan itfaiye ekibi, polislerin de desteği ile müdahale de bulundu. İtfaiye ekipleri işyeri sahiplerinin ‘yangın yok’ demesine rağmen güvenlik için 5 katlı binanın çatı katına merdiven uzatarak incelemede bulundu. Yoğun duman sona erinceye kadar inceleme yapan itfaiye ekipleri daha sonra tutanak tutarak bölgeden ayrıldı.

İtfaiye ekiplerinin çalışmalarına destek veren polis ekipleri de Kazım Karabekir Caddesini trafiğe kapatarak çevre güvenliği aldı. Yoğun dumana rağmen yangının gözlenmediği olayda itfaiye ekipleri ile polislerin özverili güvenlik tedbirleri vatandaşların takdirini toplarken, binanın bacasında oluşan duman şehrin birçok noktasından görüldü. Caddeden geçen vatandaşlar da müdahaleyi meraklı gözlerle izlerken, polisler de sık sık sosyal mesafeye uyulması konusunda uyarılarda bulundu.

yangin-olmasa-da-itfaiye-alarma-gecti-(3).jpgyangin-olmasa-da-itfaiye-alarma-gecti-(4).jpgyangin-olmasa-da-itfaiye-alarma-gecti-(1).jpg

Facebook'la Yorumla
İlk yorum yazan siz olun
Adınız Yorumunuz
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BENZER HABERLER