Gazetekars

Yaralı öğrencilere bayram ziyareti

Kars Valisi Ahmet Kara, Sarıkamış Karakurt’ta içinde bulundukları minibüsün TIR’a arkadan çarpması sonucu ağır yaralanan ve Kars Devlet Hastanesi’nde tedavileri süren öğrencilere bayram ziyaretinde bulundu.

09 Kasım 2011 Çarşamba 10:46

Yaralı öğrencilere bayram ziyareti

Vali Ahmet Kara, Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Osman Uçar, Vali Yardımcıları Murat Demirci, Karahan Daşdan, İl Genel Meclis Başkanı Muzaffer Yağıcı’yla birlikte Kars Devlet Hastanesi’ne giderek yaralı öğrencileri ziyaret etti.

Vali Kara, Devlet Hastanesi’ne gerçekleştirdiği bayram ziyaretinde de yatan bütün hastaların tek tek yanlarına gitti ve onlarla bayramlaşarak sağlık ve sıhhat diledi. Hastane ziyaretlerinde hastasına refakatçilik yapan bir kız öğrencinin aynı zamanda da ders çalışması ziyaretçileri duygulandırdı.

Vali Kara daha sonra, geçirdikleri trafik kazası sonucu halen tedavileri süren yaralı öğrencileri ziyaret etti. Bayram öncesinde Sarıkamış Karakurt’ta içinde çoğunun öğrenci olduğu 30 kişiyle Sarıkamış’a giderken TIR’a arkadan çarpan ehliyetsiz sürücünün neden olduğu kazada yaralanan öğrencilere “Geçmiş olsun” dileklerinde bulunan Vali Kara, kazada hayatını kaybeden 4 öğrenciye de Allah’tan rahmet, kederli ailelerine de başsağlığı dileklerinde bulundu.

Yaralı öğrencilerden lise 2. sınıf öğrencileri Şermin Alkan ve Ömer Taş’ı da ziyaret eden Vali Kara, “Yani kaza tabi, olacak olur, çıkacak kan damarda durmazda, fakat bu 30 kişiyi bir minibüse nasıl bildiriyor, bu nasıl insaf, bu nasıl vicdandır. Ondan sonra adam aracını ehliyetsiz birine veriyor. Anlaşılır gibi değil. Allah sizlere acil şifalar versin” dedi.

Vali Kara, öğrencilere de seslenerek, bu tür durumlarda karşı çıkmalarını ve çok yolcu bindirildiğinde itiraz etmelerini, ilgili yerlere de bu olumsuzlukları bildirmelerini istedi.

Öğrenciler ve yakınları da Vali Kara ve beraberindekilere ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler.

Facebook'la Yorumla
İlk yorum yazan siz olun
Adınız Yorumunuz
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BENZER HABERLER