Gazetekars

Yücel Yücel'den Teşekkür

Gençlik ve Spor İl Müdürü Yücel Yücel, Türkiye Üst Minikler Ferdi Boks Şampiyonası’nın güzel bir şekilde devam ettiğini söyleyerek, bu organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.

13 Haziran 2012 Çarşamba 15:22

Yücel Yücelden Teşekkür

Gençlik ve Spor İl Müdürü Yücel Yücel, önceki gün başlayan ve Cumartesi günü yapılacak olan final müsabakalarıyla tamamlanacak olan Türkiye Üst Minikler Ferdi Boks Şampiyonası’nın güzel bir şekilde devam ettiğini söyleyerek, bu organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Yücel Yücel, “Türkiye Boks Federasyonu’nun 2012 faaliyet programında yer alan Türkiye Üst Minikler Ferdi Boks Şampiyonası Kars’ta yapılıyor. 60 ilden 590 sporcu katıldı. 34 hakemin yöneteceği müsabakalarda final dahil toplam 572 karşılaşma yapılacak. Sayın Valimiz Ahmet Kara ve Sayın Belediye Başkanımız Nevzat Bozkuş’a katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. Sayın Vali yardımcımız Murat Demirci’nin müsabakaları teşrif etmesi bizi onurlandırdı. Kars halkının ve esnafların yoğun ilgisine de memnunuz. Milli Eğitim Müdürü Sayın Yıldırım Alkış’ın da ciddi anlamda bize destekleri oldu. Tüm okulların pansiyonlarını, öğrencilerin ve sporcularımızın konaklamalarına ayırdı. Okul müdürlerimizde büyük özveri ile çalıştılar. Bizimle birlikte sabah-akşam öğrencilerin yerleşmeleri için büyük çaba harcadılar.” diyerek katkıda bulunanlara ve yardımcı olanlara teşekkür etti.

Yücel, diğer projelerle ilgili de şunları söyledi:

“Bakanlığımız ve genel müdürlüğümüzün “Seyyah Ulu Çınar İzinde” projesi de 11 dönem halinde Trabzon, Rize ve Elazığ illerine 12-13 yaş arasındaki gençlerimizin seyahat etmelerini sağlayacağız. Bu gezilere katılmak isteyen gençlerimizin müdürlüğümüze başvurmalarını istiyoruz. Ayrıca “Gençlik Treni” projesi var. Bu da 29 Haziran-19 Temmuz tarihleri arasında yapılacak. Bu da 19-20 yaş arası gençlerimi kapsıyor. Bu gençlerimiz Gençlik Spor Genel Müdürlüğü sitesinden ve İl Müdürlüğümüze bizzat müracaat ederek bu gezilere katılabilirler. 13-17 Haziran tarihleri arasında da sporcu eğitim merkezlerinde seçmeler olacak. Bu seçmeler Sarıkamış’ta devam edecek. Yaklaşık 17 ilden 220 civarında katılımcı bekliyoruz. Bu tür faaliyetler ilimizin tanıtımı ve bırakacağı katkı açısından önemlidir.”

Facebook'la Yorumla
İlk yorum yazan siz olun
Adınız Yorumunuz
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BENZER HABERLER