Gazetekars

Ali Rıza Hoşgönüllü : “Kars36 Spor için elimizi taşın altına değil, bedenimizi koyarız”

Oruçoğulları Petrol ve İnşaat Şirketi sahibi İş adamı , Kars36 Spor için, “Takımımıza zarar vermeyecek her yolda biz elimizi taşın altına değil bedenimizi koyarız” dedi.

14 Aralık 2019 Cumartesi 22:51

Ali Rıza Hoşgönüllü : “Kars36 Spor için elimizi taşın altına değil, bedenimizi koyarız”

CEM DAŞDELEN / Kars Medyası

Kars’ta yardımseverliği ile bilinen, Kars36 Spor’a desteğini esirgemeyen hayırsever İşadamı Alirıza Hoşgönüllü, Kars36 Spor’un şampiyonluğa gittiği bu sezonda, sosyal paylaşım sitelerinde yapılan açıklamaların, atışmaların ne takıma nede hiçbir ferde faydası olmayacağını belirtti.
Hoşgönüllü, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Takımımızın şampiyonluğa gittiği bu sezonda, sosyal paylaşım sitelerinde yapılan açıklamalar atışmalar emin olun ne takımımıza nede hiçbir ferde faydası olmayacaktır. Bilinmesini isteriz ki kazanılan her maç, tüm şehrimizin, Aslan yürekli taraftarımızın yönetimin ve futbolcu kardeşlerimizin katkıları ile kazanılmıştır. Kazanılan bir maçı bir başarıyı bir kişiye, bir kuruma ait değildir. Dolayısı ile bu şehir için çok değerli olan Kars 36 sporun 3 lige çıkması, tüm halkımız için milyonlarca anlam ifade ediyor. Bilinmedilir ki Kars 36 spor; Karslıların, Kars 36 spora gönül vermiş herkesin takımıdır. Kazanılan her başarı, kazanılan her maç, kendini bu camiaya ait hisseden herkese aittir. Takımıza bu güne kadar Emek eden Yönetimimize taraftara ve futbolcu kardeşlerimize Emeğine saygımız sonsuzdur. Emeğe saygı göstermek, benimsemek, kutlamak çok önemlidir.Taraftarımıza ve yönetimimizden tek isteğimiz bu şehir bizim. Bu takım bu memleket hepimizin. Takımımıza zarar vermeyecek her yolda biz elimizi taşın altına değil bedenimizi koyarız.”

2-292-001.jpg

Facebook'la Yorumla
İlk yorum yazan siz olun
Adınız Yorumunuz
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BENZER HABERLER