Gazetekars

Atkı Bere Takmakla Kars 36 Spor’a Destek Olunmaz!

Bölgesel Amatör Lig (BAL) Ligi temsilcimiz 2019-2020 sezonuna iyi bir başlangıç yapmadı. Kendi sahamızda Yakudiye beraberliğiyle başladık. Ardından geçte olsa toparlanmasını bildi Kars 36 Spor, sezonun ilk devresini belki lider olarak kapatacaktı. 

19 Aralık 2019 Perşembe 21:04

Atkı Bere Takmakla Kars 36 Spor’a Destek Olunmaz!

Ancak Trabzon’da hakemi geçmek mümkün olmadı. 2 kırmızı kart, 90 dakika sonrası uzatmalarda gelen gollerle ilk devreyi 3. Sırada bitirdi. 

Artık önümüzde 13 maçlık bir maraton var Kars 36 Spor’u bekleyen!

Çok zor olacak, çünkü takımlar eksiklerini ara transferlerle kapatacak. Yeşil Beyazlı ekipte transfer yapmak zorunda, eksikler var. Bu eksiklerin yeni transferlerle kapatılması gerekiyor. Yapılan transferler kaliteli olmalıdır. Bunun için Kars 36 Spor Kulüp Başkanı Muharrem Yıldız’ın transfer politikasını iyi belirlemesi lazım. 

Yapılacak transferler çok iyi araştırılmalı, takımı katkısı iyi hesaplanmalı, çünkü bu maratonun sonunda özellikle Karslıların şampiyonluk beklentisi var. Haklı beklentileri var. 

Başta Vali Türker Öksüz,  Milletvekilleri Ahmet Arslan, Prof. Dr. Yunus Kılıç, Karslı iş adamları, yapılacak transferlere katkı sağlamalı, maddi olarak destek vermeli, el birliğiyle çok iyi transferler yapılarak Kars 36 Spor’un 3. Lige çıkma yolu açılmalıdır. Güçlü bir Kars 36 Spor, İlin valisinin, milletvekillerinin, işdamlarının, taraftarlarının desteğiyle engelleri tek tek aşarak şampiyonluk hedefine ulaşacağına inancımız tamdır. 

“Birlikten kuvvet doğar” evet bu birlikteliği yakalamak lazım.

Kars için, Karslı gençlerin geleceği için bu birliktelik sağlanmalı. Öncelikle taraftar ve yönetim bir araya gelmeli, aradaki kırgınlık hemen kaldırılmalı, taraftar ve yönetimin arasındaki kırgınlık takıma zarar veriyor. Sosyal medyada yapılan karşılıklı saldırılar hiç doğru değil. Kars 36 Spor taraftarıyla, yönetimiyle, futbolcularıyla bir bütün ve bir ailedir. Aile içerideki sorunu, kendi içerisinde çözmeli, sosyal medyada karşılıklı atışmayla bir sonuca varılmaz. 

Gerçekten Kars ve Kars 36 Spor için çok önemli bir fırsat yalanmış, bunu iyi kullanmak gerekiyor. Atılacak doğru adımlar, yılların hasretine 2020 yılında şampiyon olarak son verilebilir. Gruptaki takımların hiç birisi Kars 36 Spor’dan güçlü değil. Hiç biri yenilmez değil, Kars 36 Spor yapacağı transferler bu ligde şampiyon olur. Yeter ki birlik ve beraberliği yakalayalım. Bir olalım, başarı peşinden gelir. 

Önce taraftar yönetim bir araya gelsin ve aradaki kırgınlığı ortadan kaldırsın!

Ardından Kars’a atanmışlar, seçilmişler, iş adamları, Kars’ın önde gelenleri Kars 36 Spor yönetimiyle bir araya gelerek şampiyonluk için neler yapılmalı bunu masaya yatırarak doğru adımlar atılmalı. İnanın başarı kendiliğinden gelecektir. 

Ez cümle; Kars 36 Spor Kars’a mal olmuş, Kars’ın adını taşıyor. Karslıyım diyen herkesin de özellikle çok güzel fırsat yakalanmışken elini değil, gövdesini taşın altına koyması gerekiyor. Emin verilen emekler karşılığın da şampiyonluk çok kolay gelecektir. 

Yani Kars 36 Spor’un atkı ve beresini takmakla destek olunmaz, atkı bere yerine kulübe maddi destek vermekle hem destek olunur, hem de Kars 36 Spor’un şampiyonluk yolu açılmış olur…

SPOR ANALİZ 
IŞIK ÇAPANOĞLU

Kaynak : Lider Haber Ajansı

Facebook'la Yorumla
İlk yorum yazan siz olun
Adınız Yorumunuz
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BENZER HABERLER